Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
...

Získejte odpovědi nejen na své dotazy
v online kurzu PŘÍPRAVA K LICENCI JEZDCE - ZZVJ

Rubrika

Výcvik pokročilého jezdce

V pokročilém výcviku je zapotřebí si nadále osvojovat prvky jezdeckého sedu a rovnováhy.  Důležité jepozvolné vžívání do myšlení jezdce, který má snahu koně vést a komunikovat s ním skrz jezdecké pobídky. Poradenství je věnováno pokročilým jezdcům bez vlastního koně navštěvující jízdárny nebo pomáhající jezdit koně jako výpomoc, ale rovněž majitelům koní pro rekreaci a sport v základním stupni výcviku "ZM - L".

Vlozit dotaz 4717e1695ca0191cb6d08a1351e80e171784103be4122271ca7b7e94685cb1be
Dotaz

Koňská huba

Autor: Kateřina Datum: 17.04.2018 06:05
Děkuji za zpětnou reakci! Jazyk vyplazuje hlavně při cvalu, když se ho snažím ohnout, uvolnit, nebo podsadit. V klusu není žádný problém, tam má hubu zavřenou jak na zámek a chodí pěkně od zádi. Musím také podotknout, že koník má velmi tlusté udidlo. Už jsem se bavila s trenérkou, možná bude problém i s tím, že to udidlo je tlusté a nevejde se mu tam jazyk. Proto si ho vytáhne. Cváláme s jazykem venku, dá si ho vždy na stranu.
Diskuze v rámci dotazu
Na Váš dotaz zatím nebyla zpracována odpověď.
O nás

Portál Školicího centra Svazu soukromých chovatelů koní nabízí přístup k odborným informacím týkající se chovu a užití koní. Vzdělávací obsah je připraven s důrazem zvýšit kvalifikaci a zlepšit praktické dovednosti odborné i laické veřejnosti.

Sledujte nás
newsletter

Chcete dostávat novinky přímo do Vašeho e-mailu?

© Copyright 2020 Svaz soukromých chovatelů koní